Γραφεία Γνωριμιών - Γάμου & Λέσχη Διαζευγμένων - Φίλων 
www.skertso.gr

 Δείτε μας στα www.skertso.gr  www.φλερτ.gr και www.ρομαντζο.com και επικοινωνήστε μαζί μας στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στα τηλέφωναΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.6994-877.404 και 6994-877.360

Γραφείο γνωριμιών πανελλαδικής εμβέλειας με σοβαρότητα , υπευθυνότητα και πλήρη εχεμύθεια , έχει τη δυνατότητα και  βρίσκει το σύντροφο της ζωής σας που υπάρχει και σας περιμένει οπουδήποτε στην Ελλάδα και την Κύπρο. Αν σας ενδιαφέρει δείτε μας στα www.skertso.gr , www.φλερτ.gr και www.ρομαντζο.com και επικοινωνήστε μαζί μας στο   email: gnorimia1@gmail.com ή στα τηλέφωνα 6994-877.404 και 6994-877.360

 

Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο για Γνωριμία - Γάμος  που υπάρχει παρακάτω και εμείς θα ψάξουμε για εσάς το(η)ν ιδανικό σύντροφο που σας ταιριάζει μέσα από τους διάφορους ενδιαφερόμενους που διαθέτει το γραφείο μας και οι συνεργάτες μας . Για Γνωριμία - Γάμο.... για να σας βρούμε το κατάλληλο άτομο που θα αποτελέσει τον(η)ν σύντροφο της ζωής σας,  η τιμή είναι 450 ευρώ + φπα για ένα χρόνο. Κατάθεση χρημάτων μέσω τραπέζης ή ταχυδρομικής επιταγής.

Αν ενδιαφέρεστε συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο και μετά στείλτε μας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. να σας δώσουμε τον αριθμό λογαριασμού τραπέζης. Στη συνέχεια θα σας στείλουμε απόδειξη μέσω email.

Required *

Προσωπικά Στοιχεία


Οικογενειακή Κατάσταση


Οικονομικά στοιχεία


Διάφορα στοιχεία


Πληροφορίες για το ταίρι που αναζητάτε

  

ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΑΣ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ KΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ.

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Greek Albanian Bulgarian English German Romanian Russian Serbian Ukrainian

Επισκέπτες

Σύνολο:42115