Γραφεία Γνωριμιών - Γάμου & Λέσχη Διαζευγμένων - Φίλων 
www.skertso.gr

 Δείτε μας στα www.skertso.gr  www.φλερτ.gr και www.ρομαντζο.com και επικοινωνήστε μαζί μας στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στα τηλέφωναΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.6994-877.404 και 6994-877.360

Γραφείο γνωριμιών πανελλαδικής εμβέλειας με σοβαρότητα , υπευθυνότητα και πλήρη εχεμύθεια , έχει τη δυνατότητα και  βρίσκει το σύντροφο της ζωής σας που υπάρχει και σας περιμένει οπουδήποτε στην Ελλάδα και την Κύπρο. Αν σας ενδιαφέρει δείτε μας στα www.skertso.gr , www.φλερτ.gr και www.ρομαντζο.com και επικοινωνήστε μαζί μας στο   email: gnorimia1@gmail.com ή στα τηλέφωνα 6994-877.404 και 6994-877.360

 

ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ – ΓΑΜΩΝ & ΛΕΣΧΗ ΔΙΑΖΕΥΓΜΕΝΩΝ - ΦΙΛΩΝ

Μαζί μας μπορείτε να βρείτε το(η)ν σύντροφο της ζωή σας που ζητάτε (εντός Ελλάδος ή Κύπρο) για σοβαρή γνωριμία ή γάμο.

Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο που υπάρχει παρακάτω και εμείς θα ψάξουμε για εσάς το(η)ν ιδανικό σύντροφο που σας ταιριάζει μέσα από τους διάφορους ενδιαφερόμενους που διαθέτει το γραφείο μας και οι συνεργάτες μας . Για κάθε συνάντηση με το(η)ν σύντροφο της ζωή σας η τιμή είναι 40 ευρώ + φπα για Γνωριμία - Φιλία. Για Γνωριμία - Γάμος η τιμή είναι 450 Ευρώ + φπα για ένα χρόνο. Κατάθεση χρημάτων μέσω τραπέζης ή ταχυδρομικής επιταγής.

Αν ενδιαφέρεστε συμπληρώστε το αντίστοιχο ερωτηματολόγιο και μετά στείλτε μας email να σας δώσουμε τον αριθμό λογαριασμού τραπέζης. Στη συνέχεια θα σας στείλουμε απόδειξη μέσω email.

 Όταν συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο για τον άνθρωπο που θέλετε να γνωρίσετε χωρίς να καταβάλετε κανένα χρηματικό ποσό και η εταιρία με τη σειρά της απέναντι σας δεν έχει καμία υποχρέωση μέχρι εδώ για το πότε και που θα βρει  τον άνθρωπο που αναζητάτε.

Όταν βρεθεί το κατάλληλο άτομο που θέλετε και αφού  ενημερωθείτε και καταβάλετε στην
 εταιρία το αντίστοιχο ποσό των 40 ευρώ + φπα ή 450 ευρώ + φπα είναι η εταιρία απέναντί σας υποχρεωμένη να σας δώσει τα στοιχεία (όνομα ,τηλέφωνο,περιοχή κατοικίας) του ανθρώπου που βρέθηκε για σας.


ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ Α’ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ – ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Το γραφείο μας μετά από το ερωτηματολόγιο που θα συμπληρώσετε ψάχνει και βρίσκει το κατάλληλο άτομο για σας σύμφωνα με τις προσδοκίες σας. Σας ενημερώνουμε με email ότι βρέθηκε. Μετά εσείς κάνετε την κατάθεση και μας ενημερώνετε. Σας στέλνουμε την απόδειξη των χρημάτων μέσω email και τα στοιχεία του ανθρώπου που έχουμε βρει και σας προτείνουμε. Δηλαδή Όνομα, Τηλέφωνο και ανταλλάσετε μεταξύ σας email και skype αν υπάρχει. Στην συνέχεια εσείς επικοινωνείτε μεταξύ σας για να προγραμματίσετε τον τόπο και τον χρόνο που θέλετε να βρεθείτε.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (ΟΝΟΜΑ,ΤΗΛΕΦΩΝΟ) ΣΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ.

 ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΑΣ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ KΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ.

 

Γνωριμία - Φιλία

Επιλέξτε εδώ για Γνωριμία - Φιλία

Γνωριμία - Γάμος

Επιλέξτε εδώ για Γνωριμία - ΓάμοςEmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Greek Albanian Bulgarian English German Romanian Russian Serbian Ukrainian

Επισκέπτες

Σύνολο:42115