Γραφεία Γνωριμιών - Γάμου & Λέσχη Διαζευγμένων - Φίλων 
www.skertso.gr

 Δείτε μας στα www.skertso.gr  www.φλερτ.gr και www.ρομαντζο.com και επικοινωνήστε μαζί μας στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στα τηλέφωναΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.6994-877.404 και 6994-877.360

Γραφείο γνωριμιών πανελλαδικής εμβέλειας με σοβαρότητα , υπευθυνότητα και πλήρη εχεμύθεια , έχει τη δυνατότητα και  βρίσκει το σύντροφο της ζωής σας που υπάρχει και σας περιμένει οπουδήποτε στην Ελλάδα και την Κύπρο. Αν σας ενδιαφέρει δείτε μας στα www.skertso.gr , www.φλερτ.gr και www.ρομαντζο.com και επικοινωνήστε μαζί μας στο   email: gnorimia1@gmail.com ή στα τηλέφωνα 6994-877.404 και 6994-877.360

 

Κανείς δεν θέλει να βρεθεί σε μία τέτοια δύσκολη κατάσταση όπως είναι αυτή του διαζευγμένου.  Δυστυχώς όμως συμβαίνει και μάλιστα στην εποχή μας πολύ πιο συχνά απ'οτι παλιότερα, και όταν συμβεί αυτό,  χρειάζεσαι κάπου να πάς να επικοινωνήσεις, να εκφραστείς, να γνωρίσεις ανθρώπους με ίδια ενδιαφέροντα και να αρχίσεις και πάλι την ζωή σου, γιατί είναι πολύ εύκολο να βρεθείς απομονωμένος.

Δεν είσαι μόνος - είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε να κάνεις ένα καινούριο ξεκίνημα, να σπάσεις την μοναξιά, να  γνωρίσεις αξιόλογους ανθρώπους που έχουν βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση και έχουν τον ίδιο σκοπό και ανάγκη με εσένα - μία ποιοτική και ουσιαστική κοινωνική συναναστροφή που μπορεί να οδηγήσει σε μια ισορροπημένη συντροφική σχέση ή ακόμα ένα νέο γάμο.

Μην περιμένεις άλλο...... κάνε μία αίτηση εγγραφής μέλους τώρα ή επικοινώνησε μαζί μας μέσω email ή των τηλεφώνων μας για να λάβεις περισσότερες πληροφορίες.

Greek Albanian Bulgarian English German Romanian Russian Serbian Ukrainian

Επισκέπτες

Σύνολο:42115